E-commerce

Om uw website te onderhouden kunt u gebruik maken van onze verschillende “webtools”. De applicaties worden aan uw huisstijl aangepast. Onze adviezen en techniek zijn toegespitst op de sterke kanten van uw bedrijf.

WordPress Specialist
WP is een open source gratis CMS software pakket waarmee u een website kunt maken en beheren. Hiermee kunt u eenvoudig, zonder technische kennis, een blog of website beheren. Het toevoegen van teksten, afbeeldingen en video’s is gemakkelijk. Afhankelijk van uw specifieke wensen en doelen ontwikkelen wij uw website of webshop. Onze websites zijn SEO vriendelijk.

Online Shop/Catalogus/Zoekmachine 
Via een eigen CMS kunt u eenvoudig producten onderhouden. Bestellingen worden geregistreerd. Zoekmachine vriendelijk.  Uit ervaring is gebleken dat geen webapplicatie hetzelfde is maar ik heb de overtuiging dat alles te bouwen is.

E-mail Nieuwsbrief
Een nieuwsbrief geeft u de mogelijkheid uw doelgroep op eenvoudige wijze regelmatig te informeren over aanbiedingen, nieuws en/of veranderingen…

Meertalig Content Management Systeem (CMS)
Met ons eigen ontwikkelde CMS heeft u de mogelijkheid uw site vanaf iedere (werk)locatie, op elk willekeurig moment te onderhouden. In een online besloten gedeelte kunt u uw site up-to-date houden, eenvoudig en snel! U hoeft niet te beschikken over technische kennis. Het is mogelijk meerere sites te onderhouden met 1 CMS, maar ook geschikt voor een website in meerdere talen.

Google Maps
Google Maps biedt u allerlei mogelijkheden om de functionaliteit van uw web site te verbeteren en te professionaliseren. Wij hebben de expertise om dit voor uw website te doen. Denkt u bijvoorbeeld aan een routeplanner voor uw website, dan regelen wij dit voor u. Google Maps biedt u heel veel mogelijkheden om uw website net dat beetje extra te geven.

Formulieren
Contact maken gaat het snelst met een e-mail formulier, deze is vaak snel ingevuld en verzonden. Het E-mail formulier kan zo worden aangepast dat deze ook meerdere functies kan bieden.

Social Media koppeling
Uw website gekoppeld aan facebook en/of twitter.